Microsoft a cumparat doua domenii care par sa anunte o viitoare colaborare intre ei si Sony. Domeniile  sunt denumite foarte vag dar si foarte direct sony-microsoft.com si microsoft-sony.com ( ambele ducand catre Bing momentan).

Precum stim Microsoft si Sony sunt competitori directi si aprigi pe piata consolelor Xbox si Playstation fiind mari adversari. Dar in acelasi timp ei colaboreaza pe multiple alte ramuri. In primul rand toata seria de laptopuri Vaio are binecuvantarea Windows deci poate vom vedea o colaborare si mai mare pe acest front.

In al doilea rand sa nu uitam ca Sony Ericsson a fost numit candva un partener cheie pentru Windows Phone si de-a lungul timpului am vazut prototipuri si implementari interesante venind din partea lor dar niciodata un produs pe piata. Deci o alta ramura unde am putea vedea noutati in perioada urmatoare.

La final exista si zvonul extrem ca una dintre firme o va cumpara pe cealalta dar asta pare extrem de putin probabil in orice mod o privesti.

Evident vom avea de asteptat sa vedem daca chiar iese o colaborare noua, un produs nou sau daca nu inseamna nimic mai mult de doua domenii pe care aveau Microsoft chef sa le cumpere.