Acum nu asa de multe zile, Google a incercat un experiment pe serverele de State Unite, si anume o interfata schimbata pentru cautarea de imagini. Dupa cateva mici modifica si retusuri aduse algoritmului de cautare interfata Google la cautarea de imagini s-a schimbat definitiv. Si in sfarsit a ajuns si la noi.

Interfata nu este complet schimbata, nici un utilizator nu se va pierde, dar schimbarile sunt in bine consideram noi. In primul rand, imaginele sunt una langa cealalta spatiul dintre ele fiind mai mic si deci se afiseaza mai multe pe aceeasi pagina decat inainte. In al doilea rand, paginile in sine nu mai sunt diferentiate , adica nu mai trebuie sa dai 2, 3 ,4 etc ca sa ajungi la urmatoarele ci toate rezultatele sunt puse pe pagina de cautare si doar dati pagina in jos.   De informatiile suplimentare despre fiecare poze nu mai sunt afisate direct ci doar cand tineti mouse-ul pe o anumita poza.

La fel s-a schimbat si ce se intampla cand dai click pe poza. Imaginea este suprapusa site-ului pe care se afla. Precum se vede in poza de mai jos.

noua interfata cautare imagini google random geeky stuff

Pagina de cautat. Cu logo-ul nostru peste care se afla mouse-ul.

noua interfata cautare imagini google random geeky stuff

Logo-ul suprapus peste pagina pe care se afla. In background vedeti blog-ul original in engleza

Voua cum vi se pare noua interfata? Aveti idei cum a-ti schimba-o ? Impartasiti-le intr-un comentariu.