Ne-a placut conceptul Onlive inca de la inceput, chiar mai mult dupa ce a devenit gratis si inca avem convingerea ca este viitorul in gaming. Acum, dupa ce am jucat cam tot ce se putea,  perioada beta in care aveam unele dintre cele mai bune titluri single si multiplayer in mod gratuit s-a terminat.

Dar, totusi inca sunt vesti bune: Onlive a intodus un abonament lunar de 10 Euro in care aveti incluse 40 de jocuri ( numarul lor creste, de exemplu saptamana asta a fost adaugat si Bioshock) printre care se numara : Aliens vs Predator Classic, Unreal Tournament III: Titan Pack, Dimensity, F.E.A.R. 2: Project Origin, Frontlines: Fuel of War, Men of War: Red Tide, NBA 2K10, Ninja Blade, Prince of Persia, Bioshock, Saw, Supreme Commander, Tom Clancy’s H.A.W.X., Trine si multe altele.

Onlive ne propune ceva irezistibil (poate chiar “indecent”) : pentru 10 euro/luna sau 42 RON/luna (cand cumparati prima data abonamentul pe o luna mai primiti inca o luna gratis) putem juca peste 40 de jocuri (and counting) in single si multiplayer, pe orice configuratie hardware de PC, Mac, laptop si netbook, oriunde, oricand, instantaneu.

Eu zic ca e o oferta buna, voi ce spuneti? Ati inlocui metoda traditionala de jocuri retail sau platforma Steam cu cloud-gaming?