Acum cateva saptamani am scris articolul acesta, in care expuneam noile feature-uri prezente in Beta 2-ul de la Opera. E, aseara Opera a lansat Release Candidate 1 care se pare ca va fi si varianta finala a produsului. Desigur ca am luat browser-ul si sunt foarte fericit sa spun ca de la beta incoace au rezolvat exact acele probleme de care ma plangeam, si anume cele cu plug-in-urile.

Spre fericirea tuturor acum merg cam toate plug-in-urile , java, flash, qtime, windows movie, etc. Acid test-ul inca se trece cu 100% iar despre celelalte feature-uri puteti sa cititi articolul l-a care m-am referit mai devreme. Desigur produsul e gratis si il gasiti la opera.com

Si de data aceasta am facut si o poza sa vedeti noua interfata. Desigur ea poate fi modificata destul de usor dupa preferintele fiecaruia.

PS: Desigur tocmai cand eram fericit, se intampla ceva stupid. De genul Opera nu e in stare in puna poze intr-un articol prin interfata de wordpress. Ca sa nu mentionez ca aplicatia asta de wordpress cu pozele e probabil una dintre cele mai proaste de pe net.

Opera 10 PrintScreen

Opera 10 PrintScreen