De astazi, 2 iunie, Orange lanseaza un nou serviciu, numit Orange Phone Credit, pentru posesorii fideli de cartele PrePay, pe care ii rasplateste cu bonus-uri la fiecare reincarcare de minim 4 Euro, cu care pot cumpara telefoane la pret redus de la Orange si partenerii lor.

Practic, de cate ori vei incarca cu 4 Euro sau mai mult, Orange iti va pune creditul bonus deoparte. Dupa 6 luni, timp in care trebuie sa reincarci cartela lunar, poti folosi creditul bonus, pus deoparte, pentru a achizitiona un nou telefon mobil. Pentru a beneficia de Orange Phone Credit, clienţii PrePay se pot înscrie gratuit, prin SMS cu textul TELEFON trimis la 321.

În funcţie de valoarea reîncărcată, bonusul este între 0,40 Euro pentru 4 euro reîncărcaţi şi 1,80 euro pentru reîncărcări mai mari de 12 euro. Astfel, pentru o reîncărcare de 4 euro, un bonus de 0,4 euro este alocat în Orange Phone Credit. Prima reîncărcare de minimum 4 euro făcută în luna iunie, aduce în plus 3 euro bonus clienţilor PrePay înscrişi în Orange Phone Credit. Creditul acumulat poate fi folosit după 6 reîncărcări efectuate în ultimele 12 luni.

Mai multe detalii aici.