Eu, sincer, m-am cam plictisit de e-mailuri. Cand am inceput prima data sa folosesc serviciul de e-mail si IM eram fascinat ca poti comunica cu cineva instant pe internet si pot da e-mailuri cu atasamente, dar din cand in cand parca vreau sa ma intorc la pix si hartie si poate chiar sa scriu intr-un jurnal si nu pe un blog.

Din moment ce nu ne putem intoarce la scrisori, am gasit o solutie de mijloc care se numeste Pilot Handwriting si iti propune sa iti iei scrisul de mana pe calculator.

Cum poti sa scrii de mana pe calculator?

Pasul 1: Intri pe Pilot Handwriting, iti creezi un cont, intai printezi si apoi completezi de mana o pagina tamplate ce contine spatii prestabilite pentru alfabet, cifre si caractere speciale.

Pasul 2: Dupa ce ai completat foaia, trebuie sa o uploadezi pe Pilot Handwriting, pentru a-ti analiza si transforma scrisul in format digital, prin 3 metode: webcam, scanner sau camera digitala.

Pasul 3: Astepti procesarea imaginii, iti denumesti fontul pe care tocmai l-ai cerat (de exemplu, numele tau) si incepi sa scrii e-mailuri. Bineinteles, poti sa ii pui pe prietenii tai, care poate scriu mai frumos, sa iti completeze o alta foaie, astfel incat sa ai mai multe fonturi din care sa alegi.