Continuand seria de jocuri de renume care se lanseaza saptamanile acestea pe Windows Phone 7 acum avem in Marketplace si Plants vs Zombies de la Popcap.

Acest joc de tip tower defense este unul dintre cele mai populare pe toate platformele pe care s-a lansat in ultimii ani incluzand PC si iOS. Jocul in sine este foarte distractiv, vine cu o grafica animata indragita de toata lumea si este pur si simplu amuzant. Scopul tau este de a lupta cu ajutorul plantelor tale impotriva multor zombie care sunt foarte determinati sa-ti manance creierul. In acest scop aduni energie solara, plantezi multe plante si ocazional te ajuta si vecinul tau Crazy Dave.

Alaturi de tine sunt 49 de plante pentru a fi folosite conform oricarei strategii dorite de-a lungul celor 50 de niveluri si celor  19 mini joculete. Iar de-a lungul jocului poate sunteti unii dintre putinii norocosi sa-l vedeti pe Zombie Yeti.

Fiind integrat in Xbox Live evident ai de indeplinit si 15 achievement-uri care iti dau puncte Microsoft sa-ti cumperi mii de palarii in Team Fortress 2. Jocul vine la un pret de 4.99$, ceea ce poate parea mult dar ni se pare ca este unul dintre putinele care merita. Poate fi gasit aici ( deschide Zune ).

Iar pentru fanii inversunati exista si o reducere de 50% daca vreti sa-l cumparati pe Xbox 360 saptamana aceasta.

plants vs zombies windows phone 7 screenshot

plants vs zombies windows phone 7 screenshot