Desi versiunea 3.2 abia a aparut  deja se vorbeste de urmatoarea versiune WordPress 3.3 ceea ce pe noi ca utilizatori si fani nu poate decat sa ne bucure.

Nu exista inca planuri concrete dar incep sa se contureze liniile generale in care se indreapta platforma. Se pare ca de importanta mare acum este abilitatea de a include media in articole si modul in care se face asta. Orice utilizator actual este constient ca daca adauga mai multe elemente media intr-un articol viteza de incarcare si productivitatea scad proportional. Dar in WordPress 3.3 nu vom mai avea aceste probleme si procesul de adaugare va fi mult optimizat.

O alta schimbare spre care ne indreptam sunt update-urile subtile ( silent updates ) – adica cele care nu trebuie facute manual si de care nici nu ar trebui sa devenim constienti prea des. Cam exact ce se intampla acum cu Google Chrome care isi face update-urile fara ca noi sa stim. Evident in cazul WordPress 3.3 se pune problema ca astfel de actualizari pot strica tema sau plug-in-urile daca nu sunt si ele updatate asa ca suntem foarte curiosi cum se va rezolva asta.