Dacă sunteți ca mine, aveți multe gadget-uri și aparate mici pentru tot felul de aplicații. 2-3 iPod-uri, 2-3 telefoane, eventual un PDA, poate și un PSP și tot asa. La fiecare dintre acestea primiți un incărcător cu un fir mai mare sau mai mic. La un moment dat iți dai seama că jumătate din camera/birou/pat/etc este acoperit de multe multe fire de acest gen. Pentru cei dintre voi care s-au săturat să se spânzure cu ele avem soluția: Powermat.

Powermat este un mic aparat, o tăbliță, de fapt, pe care o bagi în priză apoi orice alt aparat ( ex. iphone, ipod etc) pui pe el ( dupa ce în prealabil l-ai îmbrăcat într-o husă specială) se va incărca automat. Da exact asa, doar prin atingere, fără alte cabluri fără nimic altceva. Destul de simplu și eficient.
Aparatul se va incărca la fel de repede ca atunci când folosești încărcătorul original și nu va fi influențată durata de viață a bateriei.
Deși în acest moment aparatul nu este extraordinar de impresionant e destul de usor să ne gândim că, în câțiva ani, vom încărca majoritatea aparatelor în mod wireless, probabil fără nimic altceva în plus.
Pentru o mică prezentare vă arătăm și un filmuleț.