Reckeless Gateway – un joc de masini tip arcade, cu o grafica draguta si destul de distractiv. Cu o poveste foarte scurta, un meniu simplu si usor de navigat, jocul vine cu 2 moduri de joc:

Modul Getaway – aduce un pic cu seria NFS. Conduci o masina sport, scopul fiind sa scapi de politie si in acelasi timp sa colectezi puncte si bonusuri fara sa distrugi total vehiculul. Masina accelereaza automat, jucatorul ocupandu-se doar de viraje. Default, controalele sunt pe ecran, doua sageti la stanga si dreapta dar se pot folosi si senzorii telefonului.


Modul Wreckless – masina sport este inlocuita cu un camion, colectarea punctelor este inlocuita cu distrugerea pe cat posibil a tuturor elementelor din joc. Din pacate insa, hartile sunt exact aceleasi din modul Getaway si exact in aceeasi ordine. Fara sa luam in considerare toata povestea si actiunea, in acest mod jocul duce lipsa de orice fel de realism, camionul putand fi controlat extrem de usor si supus unor manevre aproape imposibile.

 

 

 

Este un joc foarte simplu de jucat, reguli putine si usoare. Totusi, nu exista posibilitatea setarii vreunui nivel de dificultate, totul bazandu-se pe performanta jucatorului din fiecare harta si acordarea unor stelute pe baza punctajului obtinut. Obtinerea punctajului maxim pentru fiecare harta este destul de dificila.

Primele harti sunt suficient de lungi incat sa te tina conectat si suficient de scurte sa nu plictiseasca sau, mai rau, sa oboseasca jucatorul. Hartile, 16 la numar, sunt variate si pe tot parcursul jocului sunt introduse noi elemente si obstacole.

Producatorii promit ca pe viitor vor aparea noi harti dar si noi moduri de joc ce vor putea fi deblocate.

Pe scurt, un joc ce merita sa-l instalati si sa-l jucati in metrou, cand asteptati dentistul sau in orice moment mort dintr-o zi obisnuita. Se poate downloada de aici la pretul de 0.99$. Jocul este compatibil iPhone iPod touch si iPad si ruleaza pe versiunile de iOS 3.0 si mai sus.

Puteti urmari si un preview: