Trilulilu pe iPhone iOS

Fanii site-ului Trilulilu se bucura acum de o aplicatie care le permite accesul la continutul online direct de pe telefon. Pana acum, singura modalitate de a accesa trilulilu.ro era prin browserul telefonului iar site-ul in sine nu are varianta mobila.

Asa ca acum avem Trilulilu, o aplicatie gratuita, subsidiata de reclame. Aplicatia iti permite accesul la topul filmuletelor si imaginilor de pe site-ul Trilulilu. Partea de muzica, insa, nu este disponibila pe aplicatia mobila, dar dezvoltatorii au promis o functionalitate mult mai mare in versiunile urmatoare.

Aplicatia vine si cu un serviciu de cautare, folositor pentru a-ti cauta pozele preferate.  Legat de asta, te poti loga in aplicatie, si vei avea acces la imaginile si filmuletele tale si vei putea incarca continut foto/video direct din galeria telefonului.

Aplicatia nu iti permite sa dai “favourite” pe filmulete sau imagini, dar probabil acest lucru va fi disponibil in versiunile urmatoare.

Concluzie:   Daca esti utilizator Trilulilu, aceasta aplicatie este mult mai buna ca varianta de browser pe telefon. Daca nu esti deja utilizator Trilulilu, aceta aplicatie nu te va impresiona foarte mult.