Daca spun Creative Monkeyz in cel mai bun caz va veti gandi la ROBotzi si mi-o ziceti pe aia cu Greuceanu ..iar in caz ca v-au venit cateva melodii in cap v-ati gandit la Artic Monkeys si sunteti in cu totul alt domeniu.

Oricum ar fi cati dintre voi stiati ca , inafara de aventurile lui Mo si FOCA, baietii de la Creative Monkeyz pun la dispozitie tutoriale video pentru Photoshop, AfterEffects, Premiere, Cinema 4D si Illustrator. Gratis si online. Ba mai mult pun la dispozitie si elemente vizuale , precum brushes si texturi, tot gratis doar sa le descarcati si sa le folositi.

De ce? Pai va raspund chiar ei ” Pentru ca ne place sa vedem lucruri frumoase – si lucrurile frumoase sunt realizate de oameni care stiu cum sa faca lucruri frumoase – si ca sa existe oameni care sa stie cum sa faca lucruri frumoase ei trebuie sa invete de undeva cum sa foloseasca uneltele pe care le au la dispozitie” .

Inca o dovada in plus ca scena romaneasca IT este vibranta si plina de vitalitate dar rareori o vedem manifesta. Din ciclul cauta si vei gasi , iata si pagina lor de tutoriale.

Si ca sa incheiam cum se asteapta toata lumea uite si ultimul episod.