blizzard diablo 3 beta

In cursul noptii trecute Blizzard a lansat beta-ul pentru Diablo 3. Acesta este un beta inchis si la el pot participa numai cei care au selectat optiunea de participare in conturile de Battle.net si au fost si selectati de catre Blizzard. Daca nu ati fost selectat de la inceput nu va faceti griji inca aveti sanse. Blizzard lanseaza mereu beta-urile in valuri iar Diablo 3 nu e exceptie. Cu cat ne apropiem de lansare cu atat un numar din ce in ce mai mare de utilizatori vor primi invitatii. In plus aveti sanse sa primiti si cadou cateva coduri de beta daca vizitati destul de des site-ul comunitatii D3.

Pentru necunoscatori, Diablo 3 este unul dintre cele mai asteptate jocuri din ultima perioada. A fost prima data demonstrat anul trecut la Blizzcon si pe parcurs au aparut din ce in ce mai multe detalii despre el. Momentan stim ca tot ce e de stiut despre clase si mecanica jocului dar in mod evident in perioada urmatoare vom afla tot ce Blizzard a tinut secret pana acum.

Diablo 3 continua povestile jocurilor precedente care ani la randul au fost considerate printre cele mai bune jocuri create alaturi de Half Life, Portal, Starcraft si orice alt joc Blizzard.

Vestea buna este ca daca s-a lansat beta-ul mai avem de asteptat aproximativ 6-8 luni conform antecendentelor Blizzard. Iar a doua veste buna este ca Diablo 3 va fi disponibil si pe console nu numai pe Mac si PC.