E pe bune, Samsung si-a vandut telefonul pe aproape nimic zilele acestea, si a facut-o chiar sub nasul celui mai mare magazin Apple din Sydney, Australia.

 

Cu doar o saptamana inainte sa fie anuntat si lansat noul iPhone 4s, Samsung a decis sa distruga putin din incredea de sine a gigantului tehnologic, si a cumparat un spatiu de dimensiunea unui Fornetti la aproximativ 15 metri de magazinul Apple. Insa aroganta nu s-a incheiat aici, iar toata afacerea vine cu un clenci.

Revolutia a continuat cu ziua in care a aparut 4S-ul, iar Samsung a inceput sa-si vanda telefonul Galaxy S II la numai 2 dolari (exact, aproximativ 6 RON). Lovitura nu a fost atat de mare la nivel global, insa a demonstrat puterea buturugii mici, forta lui David, durerea intepaturii de albina, si alte astfel de exemple menite sa scoata in evidenta forta celui mic si inteligent in fata obiectului de nemiscat si trufas.

Acum sa va zic partea cu clenciul. Samsung nu a promis decat 10 telefoane pe zi la pretul de 2 dolari, in sistemul primul venit – primul servit. Deci cainii aia chiar nu umbla cu covrigi in coada, in curtea Samsung. Oricum, coreenii merita ovatii in picioare pentru aceasta retaliere sangeroasa. Zic retaliere pentru ca Apple doar ce castigase procesul prin care vanzarea Samsung Galaxy Tab era interzisa pe teritoriul Australiei.