samsung-omnia-7

Astazi am avut sansa sa ne jucam cu un Omnia 7, al doilea aparat de pe piata romaneasca cu Windows Phone 7.  Telefonul in sine are un ecran de 4 inchi S-AMOLED la 480×800 , procesor Snapdragon 1Ghz si vine cu 8 sau 16 Gb de memorie.

Un pic prea gros dupa opinia noastra  nu se compara ca eleganta cu Mozart sau un Galaxy S de exemplu, dar ca puncte pozitive trebuie sa mentionam camera foto de 5 Mpx care este de o calitate ridicata. Tot aici e de mentionat ca pe acest aparat setarile foto sunt complet setabile ( spre deosebire de Mozart) ceea ce poate de asemenea duce la o calitate ridicata a pozelor. Filmarea e “obisnuita” pentru un astfel de aparat , 720p@ 25 cadre pe secunda.

La sistemul de operare nu sunt mari diferente, inafara de setarile mentionate mai sus, am mai vazut cateva iconite diferite dar atat. Telefoanele din magazin spre surprinderea noastra vin cu prima versiune de Windows Phone si anume .7004 . Cu update-ul de azi dimineata versiunea ajunge la .7008 dar se pare ca aparatele Samsung au avut probleme cu aceasta actualizare iar Microsoft au promis o rezolvare intr-un nou update in urmatoarele 3 zile. Deci va recomandam , daca sunteti interesati de un astfel de telefon sa mai asteptati macar o saptamana pana se clarifica toata situatia.

Setari Camera Omnia Windows Phone 7