Skype 5.1 pe Mac Update

Skype tocmai au lansat update-ul pentru atat de popularul lor program in versiunea sa de Mac. Precum va va spune orice utilizator de OS X multe programe care merg foarte bine pe Windows au ramas la versiuni vechi pe OS X cu anumite feature-uri importante absente. Yahoo Messenger este un exemplu proeminent.

Nici Skype nu facea exceptia de la aceasta regula pana acum. Dar noua versiune il aduce la zi cu fratele sau de pe PC-uri. Acesta nu este un update obligatoriu dar este recomandat sa-l faceti. Aduce cu sine noua interfata cu care noi de pe Windows suntem obisnuiti de ceva vreme: o singura fereastra in care se desfasoara totul + mini-bar sus pentru controlul rapid al convorbirii.

Alta schimbare foarte importanta este abilitatea de a face conferinte video cu numar mare utilizatori, pana acum acest lucru fiind posibil cu o singura persoana. Si nu in ultimul rand o cautare mai bune in lista de contacte care acum integreaza cu contactele voastre de pe Mac.

Evident sunt si alte schimbari si imbunatatiri dar minore si va lasam placerea de a le descoperi voi singuri. Desigur apreciam opiniile noastre asupra noii versiuni.

Skype 5.1 pe Mac conferinta video