Orice impatimit al calculatoarelor a auzit de Everest. Iar daca nu, atunci cand aude isi da seama cat de util este programul.

Everest este un program dezvoltat de Lavalys care va spune absolut tot ce v-ati putea imagina despre calculatorul dumneavoastra. Exista cateva probleme cu el. In primul rand se plateste. Ultima versiune costa 40$ si isi merita banii, dar pentru firme. Pentru utilizatorul obisnuit Everest da mult prea multe informatii si nu in ultimul rand consuma multe resurse.

Tocmai in intampinarea acestui utilizator venim cu o alternativa: Speccy.

Speccy este un program gratis, usor si direct care este o alternativa excelenta pentru Everest. Desi nu ofera la fel de multe informatii ca fratele mai mare, pastreaza informatiile cele mai utile. RAM-ul, procesorul, placa de baza si nu numai, iti apar cu toate detaliile care te-ar putea interesa inclusiv temperatura ( HDD, CPU, GPU ) si lista de drivere folosite si instalate.

La numai 1.50 Mb Speccy poate fi descarcat de aici si il recomandam cu caldura.

Speccy alternativa la Everest

Nelămuriri sau întrebări legate de acest subiect? Lasă un comentariu.
Dacă vrei să citesti și alte ghiduri, sau ai o întrebare despre alt subiect poți să vizitezi pagina aceasta și să ne scrii. Întrebarea ta poate va fi la baza unui viitor articol sau podcast.