team fortress 2 gratis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa ce Valve a anuntat Uber Update-ul, pachet ce a adus arme si palarii noi fiecarei clase in parte, acum Team Fortress 2 este gratis pentru toti utilizatorii Steam si il puteti descarca de acum. Inclusiv meniul principal a fost schimbat, acum fiind mai simplist si intuitiv pentru noii utilizatori si il conoasteam, oficial, si pe medic (videoclipul din dreapta)

Bineinteles se va face diferentierea intre cei care au cumparata jocul TF2 inainte, fie de pe Steam fie retail cu Orange Box, printr-un cont Premium si cei care au inceput sa joace de cand este gratis. Diferentierile nu sunt mari deloc, chiar nesemnificative si tin de cate item-uri poti avea in stoc(mai multe detalii in tabelul de mai jos), in rest absolut totul este la fel.

 

 

Din propria experienta, Team Fortress 2 il joci, ore in sir, de placere si din cand in cand te poate apuca febra cumparaturilor de palarii si arme noi pentru fiecare personaj in parte, item-uri care sunt foarte scumpe: palariile sunt intre 2-10 Euro, iar armele la fel.

In final, prezentarea oficiala a medicului: