Vorbeam acum cateva zile despre Top 10 aplicatii gratuite pentru iPhone. Acum revenim cu Top 10 aplicatii gratuite pentru Android. Eu voi vorbi mai mult despre aplicatiile care sunt foarte utile in anumite momente.

1. SoundHound este o aplicatie foarte utila atunci cand ascultam o melodie si nu stim cum se numeste. De exemplu: asculti o melodie, iti place, nu stii cum se numeste, iti deschizi telefonul cu Android, deschizi SoundHound, il pui sa o asculte, iar el va incerca sa iti caute melodia si in caz ca o gaseste ti-o afiseaza. Ce e important? Sa nu fie foarte mult zgomot in timp ce este ascultata melodia, in rest, a reusit sa descopere si manele. Mai este si Shazam, dar SoundHound se misca mai repede si ofera aceleasi informatii.

aplicatii gratuite android soundhound

2. Bine am gasit melodia, dar de unde o descarcam? MP3 Downloader este o aplicatie care e foarte utila. Scrii numele melodiei pe care vrei sa o cauti si el iti ofera posibilitatea sa o downloadezi. Totul este gratis si foarte rapid.

aplicatii gratuite android mp3 downloader

3. Vi s-a intamplat sa va uitati la o pictura sau la un monument, sa va placa, dar sa nu stiti cum se cheama? Ei, pai Goggles face search prin intermediul pozelor. Faci o poza la un monument si el iti va spune cum se numeste. Nu merge pe mancaruri, oameni, animale sau plante, dar e destul de folositoare cand mergem in excursii.

4. Advanced Task Killer este o aplicatie care inchide toate aplicatiile care ruleaza in background si prelungeste viata bateriei. E foarte usor de folosit.  O singura apasare si tot ce rula in background s-a inchis.

5. Feedly. Poate multi dintre dumneavoastra folositi Google Reader. In principal aplicatia ne ajuta sa urmarim site-urile noastre favorite. Aceasta aplicatie este un Google Reader mult mai fain. Poti face swipe si imediat treci la urmatorul articol necitit. Faci pinch pentru marire, poti naviga printr-o multime de site-uri. Poti vedea doar anumite articole, anumite siteuri si anumite categorii.

Aplicatii gratuite android feedly

6. Flashlight. Vi s-a intamplat vreodata sa aveti telefonul in mana, sa fie noapte si sa nu aveti lumina? Nu am gasit alta metoda pentru a tine blitul aprins decat Flashlight. Se intra in aplicatie si acolo veti vedea un buton mare pe care daca-l apasati vi se va aprinde blitul (in caz ca aveti).

7. Team Viewer. De ce Team Viewer? Pai sunt sigur ca ati ajuns in pat, si va dati seama ca ati uitat sa inchideti calculatorul, asa ca intrati in Team Viewer si dati Shut Down. Simplu.

8. QR Droid. E o aplicatie foarte misto pentru ca poate descifra imagini codate gen cea de mai jos. Diesel deja a introdus o campanie pentru produsele lor. La fiecare produs e un QR Code, il scanezi cu telefonul mobil si observi cator persoane le place acel produs.

aplicatii gratuite android qr droid

9. ColorNote este ceva care nu ar trebui sa lipseasca de pe un telefon cu Android. In aceasta se pot pune notite sau taskuri si se poate pune fiecare in parte pe cele 7 ecrane de la inceput. Noi ii alegem locatia si daca vrem sa apara.

10. Compass este o aplicatie si ea foarte utila, dar in unele momente. Va poate arata nordul foarte usor si consider ca in momente in care veti pleca la drumetii, o sa aveti nevoie de o busola, chiar si daca e digitala.

aplicatii gratis android compass