In acest articol voi enumera cateva aplicatii pe care le consider foarte utile in a creste productivitatea fie la birou, fie acasa. M-am axat pe cele disponibile gratuit sau care ofera macar o versiune lite. Lista nu este deloc exhaustiva, si puteti lasa in comentariu si propunerile voastre.

  • Dropbox – daca nu stiti ce este, cititi acest articol despre Dropbox si stocarea online. Sau cel mai bine, download imediat de aici.
  • Wunderlist – un task manager foarte simplu, frumos si util. Exista variante disponibile pentru iOS,Windows,Android si, bineinteles, Mac ce se pot sincroniza pentru a stii mereu ce este de facut oriunde.
  • Alfred – scuteste foarte mult timp introducand un mod rapid de a lansa aplicatiile preferate efectuand doar o cautare. Este mult mai puternic de atat si va invit sa-l testati.
  • CloudApp – aplicatie recent adaugata in lista mea cu un concept foarte simplu. Faci drag and drop in iconita din taskbar la orice fisier, poza, text etc si iti creaza automat un link pe care il poti trimite oricui pentru a vedea poza, a citi textul samd.
  • Evernote – poate cea mai buna aplicatie pentru a lua notite. Foarte puternica si versatila. Varianta free vine cu suficient spatiu pentru un utilizator normal. Se pot lua notite tip text, se pot atasa documente, se pot crea tabele sau chiar task-uri. Aplicatiile mobile pot capta imagini din camera foto sau pot folosi microfonul pentru a face inregistrari.

Lista va fi completata pe masura ce primim propuneri.