torchlight 2

In sfarsit este oficial si Torchlight 2 a fost anuntat pentru primavara din 2011 in mod oficial. Ba mai mult aduce ceea ce toti jucatorii isi doreau, abilitatea de a juca impreuna adica CO-OP.

Cel mai probabil grafica va fi imbunatatita plus toate celelalte schimbari de poveste, clase, arme etc dar si un sistem de “pensionare”a caracterelor. Adica duci un personaj pana la un anumit nivel apoi il poti “pensiona” si primesti bonus-uri speciale pentru personajele noi.

Torchlight 1 a fost facut de aproximativ jumatate din fosta echipa Blizzard North, adica cei care au facut Diablo. In consecinta jocul a imprumutat foarte multe elemente de la acesta dar a adus si altele noi iar atmosfera si placerea in a te juca nu au lipsit nici un moment. Singurul lucru care a lipsit a fost co-op-ul iar acum vom primi si acest feature.

Exista peste jumatate de milion de fani care asteapta jocul si se promite a fi un succes la fel ca si primul. Singurul ghinion ar fi daca cumva nimeresc in aceeasi perioada de lansare cu Diablo 3 desi sunt sanse destul de mici pentru aceasta.

Pentru a citi review-ul nostru pentru Torchlight-ul original dati click aici.