Precum spunea colegul, a aparut noul Yahoo Messenger pentru iPhone. Majoritatea vor fi deja obisnuiti cu interfata si abilitatile lui. Ce e nou si interesant este faptul ca foloseste Push pentru a trimite notificatii si mesaje chiar si cand nu e aplicatia deschisa.
Fiind foarte curios de acest nou feature, am luat repede repede telefonul si am facut update-ul, dupa care mi-am rugat prietenii sa-mi tot scrie pe messenger.
Pot sa va zic ca sunt foarte placut impresionat de cum merge.Mesajele le primesti cu intarziere doar de cateva secunde si telefonul se chinuie din greu sa te faca sa le bagi in seama printr-o sonerie tare ( care poate pana la urma deveni destul de enervanta). Ba chiar si bateria rezista fara probleme. Consumul creste doar cu vreo 10% din ce am observat ceea ce este desigur in limita decentei.

Problema apare doar in momentul in care vrei sa dai reply la vreun mesaj. De fiecare data cand dai reply aplicatia de Messenger este reincarcata, fapt care face procesorul sa functioneze destul de intens ( se simte imediat cum se incalzeste ), dar mai ales fapt care va consuma bateria foarte rapid. Aplicatia in sine nu este deloc ergonomica si foloseste resursele la maxim, de aceea cu ea deschisa, cu 3g-ul in mod evident pornit, si cu brightness-ul setat pe la 60% telefonul nu a reusit sa tina mai mult de 6 ore.

Concluzia ar fi ca desi aplicatia, mai ales cu noul feature de Push este destul de utila, din pacate timpul cat poate fi folosita este limitat.

Geeky