Suntem fani si am dorit sa avem o editie a jocului pe care sa o putem pune la colectie, asa ca ne-am luat Assassin’s Creed: Brotherhood Auditore Edition. Vom vedea mai jos ce avem in cutie dar si ce bonusuri pentru jocul de single si multiplayer putem obtine (click pe poza pentru o imagine mai mare si detaliata):

 • Portretul 3D al lui Ezio Auditore:

 • Jocul (impreuna cu bonusurile pentru single player) si Filmul Assassin’s Creed Lineage +Making Of-ul filmului(care sunt de fapt 3 episoade unite si in care actiunea se petrece inainte de povestea din Assassin’s Creed 2)

 • 3 desene de tip artbook ce vin intr-un plic, semnat Assassin’s Creed

 • Carticele cu personajele din Multiplayer- sunt desenate impreuna cu armele pe care le folosesc, iar in lateral este facuta o descriere a activitatii lor

 

 • Bonusul ce poate fi folosit in joc consta in harta Aqueducts si o armura pentru Ezio Auditore numita
  Helmschmied Drachen


  In final, va recomandam, pe langa sa jucati AC:B, sa cititi si cartile Assassin’s Creed Renaissance si Assassin’s Creed Brotherhood (in engleza desigur) ce descriu in detaliu povestea lui Ezio Auditore din AC 2 si AC:B.
  Cele 2 carti, scrise de Oliver Bowden, pot fi cumparate de la libraiile Eminescu, Okian, etc. si contin scene si evenimente pe care nu le vedeti in joc si se limiteaza numai la povestea lui Ezio Auditore si nu se leaga de al doilea fir al povestii cu Desmond Miles.
  Daca inca nu ati achizitionat jocul pentru PC,  puteti comanda de aici la 99 Ron Assassin’s Creed Brotherhood (editie standard), si Assassin’s Creed Brotherhood Auditore Edition la 190Ron( bineinteles, se pot gasi si la alte magazine online si retail)