visual.ly

Visual.ly se lanseaza astazi ca un loc de adunare pentru toti pasionatii de metode de vizualizare a datelor. Tot aici se reunesc creatorii acestor metode si cei care vor sa le foloseasca in scopuri comerciale. Noi insine suntem mari fani de astfel de moduri de prezentare a informatiilor intrucat simplifica totul si pot chiar oferi perspective noi.

Visual.ly s-a lansat cu peste 2000 de astfel de proiecte deja terminate, imprastiate pe un numar mare de categorii de la sport la stiinta, la misiuni in spatiu si la Twitter. De asemenea site-ul se lanseaza cu cativa parteneri cu nume mari printre care CNN, National Geographic, Wall Street Journal si The Next Web.

Si inafara de a fi un loc in care poti vedea munca altora, prin intermediul Visual.ly Labs poti creea chiar tu vizualizari noi si complete. Twitterize Yourself, prezent acum pe site este un exemplu bun a ceea ce urmeaza sa vina. Prin intermediul sau poti compara propriul tau cont si stream Twitter cu al oricui altcineva. Iar rezultatele sunt afisate intr-un mod foarte frumos vizual si usor de inteles.