service-pack-1-windows-7-logo

Acum cateva saptamani Microsoft au inceput campania lor de actualizari pentru programul de actualizare, pe care o fac de fiecare data cu toate sistemele lor de operare inainte lansarii unui update major. Acela a fost pentru noi semnul ca urmeaza lansarea service pack-ului; acum cateva zile el a fost lansat pentru abonatii msdn si technet iar astazi a devenit public pentru toata lumea si il puteti descarca de aici.

Service pack-ul aduce cu sine toate actualizarile de pana acum plus alte cateva schimbari. Cele mai importante insa sunt pentru Windows Server 2008 R2 unde avem Dynamic Memory folosita pentru virtualizare: permite alocarea dinamica de memorie in functie de nevoile fiecarei masini virtuale fara interventia umana; si RemoteFX care permite o utilizare la distanta a calculatoarelor mult mai puternica si completa din punct de vedere media.

Nu uitati, daca vreti sa instalati service pack-ul trebuie inainte de orice sa dezinstalati versiunile beta ale acestuia ( daca cumva le-ati avut instalate).