Windows Phone Insider screenshot

Insider este o aplicatie Windows Phone creata de Microsoft. Prin ea utilizatorii au acces la la toate acele poze superbe folosite pentru Bing, la cele mai noi stiri despre Windows Phone si la o lista lunga de indicii si tutoriale pentru a folosi cat mai bine functiile telefonului. Iar astazi aceasta aplicatie a ajuns la versiunea 2.0 devenind compatibila cu Mango.

Inafara de abilitatea de a functiona corect in multitasking si de a se misca ceva mai fluid, Insider 2.0 vine cu niste aditii foarte interesante. In primul rand interfata s-a schimbat un pic ordonand mai bine categoriile – ajutor, aplicatii, jocuri, tonuri de apel. Da, ati citit bine – tonuri de apel. Printr-un API special lansat in Mango utilizatorii Windows Phone au acum sansa de a-si mari colectia de tonuri de apel direct din diverse aplicatii. Iar Insider pare sa fie prima care beneficiaza de aceasta noua functionalitate aducand in fiecare luna 5 tonuri de apel noi noute compuse de ill.Gates . Nu, nu glumim chiar asa se intituleaza omul , acesta e site-ul lui.

Inafara de aditia de tonuri de apel, pe care noi o consideram cea mai interesanta mai ales ca nu aparuse nicaieri pana acum, Insider aduce si o lista saptamanala cu top 5 jocuri pentru Windows Phone si evident ghidurile si tutorialele care erau deja prezente.

Din pacate aplicatia nu apare printr-o cautare simpla si functioneaza doar pentru aparatele Mango. Aici e un link din Marketplace daca vreti sa o gasiti ( va deschide Zune). Din pacate si mai mari se pare ca in acest moment nu merge pe nici un aparat dinafara Statelor Unite desi nu stim exact de ce se intampla asta. Suntem destul de siguri ca odata cu lansarea oficiala Mango ce trebuie sa aiba loc in perioada foarte apropiata vom avea cu totii acces la noile functionalitati.