Dupa multe tweet-uri, si mai multe speculatii, si o doza mica de tragedie aflam in sfarsit, in mod oficial, ca Mango, adica versiunea 7.5 a sistemului de operare Windows Phone, va fi lansata global in urmatoarele doua saptamani.

Mango este cea mai noua versiune a sistemului pentru telefoane si aduce schimbari radicale precum multitasking si alte 499 de feature-uri. Este asteptat de toti utilizatorii Windows Phone intrucat prin aceasta versiune sistemul ajunge la maturitate si devine cu adevarat competitiv pe piata. Pentru o lista mai serioasa de noutati si explicatii pe masura puteti citi aici.

Desi Mango a fost de la inceput anuntat pentru toamna diverse zvonuri il plasau oricand incepand in August pana la sfarsitul lui Noiembrie. Iar in ultimele zile toata lumea il astepta in fiecare zi. El chiar a inceput sa fie distribuit in Taiwan iar memo-uri interne de la diverse firme de telefonie arata ca lansarea globala trebuia sa fi inceput deja dar Microsoft a amanat cu cateva zile.

Oricum nu putem decat sa ne bucuram ca acest update va ajunge in sfarsit, in mod oficial pe telefoanele utilizatorilor. Acum sa privim spre viitor. Doreste cineva un Tango?