windows phone 7.5 mango

Mango, versiunea 7.5 a sistemului de operare Windows Phone va aparea mai devreme decat se anticipase. Noi rapoarte au aparut astazi care afirma ca aceasta versiune, asteptata in aceasta toamna – toata lumea crezand ca spre sfarsitul ei – va aparea mult mai devreme decat se anticipase.

Primele telefoane ruland noul sistem par sa fie destinate pentru luna August, Fujitsu IS12T fiind primul care va aparea pe piata internationala. Iar actualizarea pentru telefoanele existente va aparea in aceeasi perioada.

Mango reprezinta o imbunatatire substantiala pentru platforma Windows Phone. Aduce cu sine foarte multe feature-uri noi sau imbunatatiri pentru cele deja existente marcand nu numai un pas spre maturizarea sistemului cat si inceputul generatiei a doua de telefoane Windows Phone.

Lansarea Mango este si pasul obligatoriu inaintea lansarii aparatelor Nokia Windows Phone, unul dintre ele fiind deja dezvaluit si celelalte urmand sa ajunga pe piata inaintea sarbatorilor de iarna.

Noi eram sceptici in privinta datei de lansare a acestui sistem. In primul rand aveam experienta actualizarilor trecute care, in special datorita operatorilor de telefonie mobila a intarziat foarte mult. Astfel testand versiunile cele mai recente de Mango – cele beta pentru dezvoltatori – am observat ca sunt inca departe de un produs final care sa fie trimis operatorilor pentru a fi lansat ulterior pe piata. Iar toate aceste bucatele ale povestii ne faceau sa ne indoim ca vom vedea sistemul lansat inaintea iernii.

Dar aceste evolutii ale situatiei nu pot decat sa ne bucure si suntem foarte curiosi de ce va aduce aceasta a doua generatie de aparate Windows Phone.