Robot Tehnorama

[Update] Baietii de la Tehnorama au niste vesti bune: vor organiza workshopul intr-un loc mai  mare pentru a strange mai multi pasionati de electronica, datorita parteneriatelor cu 3 companii IT vor avea conditii mult mai bune de lucru, dar din pacate, workshopul se amana pe saptamana viitoare! Stati pe aproape si va vom informa cu privire la data si locul inceperii workshopului.

Propunerea e simpla:  vrei sa aflii mai multe despre circuite, roboti autonomi, senzori si multe alte sisteme inteligente? Vino la workshopul organizat de Tehnorama si Harkopen in prima joi a fiecarei luni la ora 19:00 si invata sa iti contruiesti robotul.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii prin mail la viorel.spinu@robofun.ro sau contact@harkopen.com si sa adaugi un rand despre tine. Noi vom fi acolo in fiecare luna pentru a invata si a construi un robot,  dupa care vom impartasi cateva fotografii si pareri. Mai jos aveti toate detaliile privind evenimentul, de pe Tehnorama.ro:

Harkopen si Tehnorama te invita la workshop ! Cele 12 ateliere de lucru vor avea loc in prima joi a fiecarei luni, incepand cu ora 19:00.  Punem bazele la inceput cu Fritzing, apoi producem cateva circuite electronice ca sa ne facem mana, invatam sa lipim corect, si apoi in urmatoarele opt sedinte trecem laArduino, studiem ecosistemul de senzori si componente asociata acestuia si aplicam practic aceste lucruri construind roboti si alte sisteme similare.

Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile si presupune inregistrarea prealabila.

Cum se desfasoara un atelier de lucru ?

In cadrul fiecarui atelier ne vom axa puternic pe partea practica. Vom avea si ceva povestiri teoretice, dar doar strictul necesar ca sa putem intelege ceea ce facem acolo. Suportul tehnic (piese si echipamente) este asigurat de catre partenerul nostru Robofun . Daca ai deja acasa componente care ar putea fi folosite, ar fi excelent daca ai putea sa le aduci cu tine (s-ar putea ca noi sa nu avem intotdeauna suficiente). De asemenea, ar fi excelent sa ai un laptop la tine. La finalul atelierului, daca iti place ce a iesit poti sa iei iti acasa proiectul, platind doar costul materialelor.

Cum poti participa ?

1. te inscrii prin email la viorel [dot] spinu [at] robofun [dot] ro sau contact [at] harkopen [dot] com. Daca adaugi cateva randuri despre tine in email, cu atat mai bine.

2. vii alaturi de noi in prima joi a fiecarei luni

Cum suntem noi ?

– Constantin Craciun – Harkopen – initiatorul conceptului si sustinerea atelierelor

– Viorel Spinu – Tehnorama – organizare, locatie, suport tehnic

– Andrei Dore – Robofun – suport tehnic