Robot Tehnorama

Propunerea e simpla:  vrei sa aflii mai multe despre circuite, roboti autonomi, senzori, Arduino si multe alte sisteme inteligente? Iar apoi sa iti construiesti robotul si sa il pui sa concureze? Daca iti place, il iei chiar acasa.

Vino la workshopul organizat de TehnoramaHarkopen si Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare in fiecare marti la ora 20:00 in Facultatea de Automatica si Calculatoare sala EC 105 (vezi harta de mai jos)

Workshopul se va intinde pe 9 sedinte, ce vor incepe pe 15 Martie si toate piesele precum si suportul tehnic este asigurat de organizatori.

In final veti invata sa realizati un robot de tip “line follower” sau “sumo robot” pe care il puteti lua acasa platind doar piesele.

Mai multe detalii despre fiecare sedinta gasiti pe Tehnorama si pentru a participa la workshopuri trebuie sa va inregistati aici.

Deci, ne vedem in fiecare marti la ora 20:00, incepand cu 15 martie, pentru a construi roboti, ca in final sa ne intrecem intr-un concurs de robo-sumo.