yahoo messenger conferinte video iphone

Noua versiune a “messului” pentru telefoane s-a lansat noaptea trecuta. Aduce cu sine posibilitatea de a face apeluri video si audio gratis cu oricine are clientul Yahoo ( iOS catre iOS, iOS catre Android, iOS catre PC). De asemenea pentru oarecare pret puteti suna si pe linii telefonice obisnuite dar aceasta functie este momentan disponibila doar in America, Franta, Germania, Spania si Singapore, deci nu ne intereseaza.

Desi noi am sperat a devenit evident ca apelurile video functioneaza doar de pe iPhone 4 datorita camerei amplasate in fata. Noi speram ca si pe celelalte modele ar fi existat posibilitatea sa vizualizezi webcam-ului celeilalte persoane chiar daca nu te puteai filma singur. Din pacate aceasta functie nu este disponibila. Iar cei de la Yahoo nu au gasit alta solutie de a te anunta acest lucru decat modul atat de elegant in care aplicatia se blocheaza cand incerci asta pe un telefon incompatibil.

Vestea buna in schimb este ca am fost surprinsi de calitatea audio ( apelurile audio merg pe orice model). Chiar si pe 2G ( EDGE) calitatea e buna si nu am avut intreruperi in conversatie, zgomote de fond, sau artefacte audio. Am fost mai impresionati de Yahoo in acest domeniu decat de Skype, inclusiv pentru faptul ca aplicatia Yahoo consuma mai putine resurse.

In final nu uitam sa mentionam ca o functie noua este multitasking-ul pe 3GS sau 4 sau 3G cu jailbreak. Functioneaza normal deci nu e nimic de zis despre ea.

A si sa nu uitam ..mici schimbari in interfata : un tab nou in partea de jos cu Calls ( apeluri) si un meniu cu cateva functii adaugate in partea de sus a ferestrei de conversatie care apare cand trageti de ecran in jos.

yahoo messenger 2.0 pentru iphone schimbari interfata

Observati conversatia naucitoare ..dar si schimbarile de interfata