Pagina principala din aplicatia Adulmec
Adulmec.ro este un site ce aduna intr-un singur loc toate voucherele de la o multitudine de alte site-uri de  astfel de discounturi. Este un serviciu foarte util, pentru ca esti nevoit sa vizitezi 20 de site-uri diferite ci le poti  avea pe toate intr-un singur loc, prezentate structurat si usor de urmarit.

De curand, au lansat si o aplicatie de iPhone. Haideti sa vedem ce ofera:

Primul lucru care m-a incantat a fost legat de faptul ca nu este doar o aplicatie simpla, care prezinta aceleasi  oferte ca cele de pe site, ci aduce ceva in plus si util. In acest sens, aplicatia se foloseste cu success de GPS-ul  telefonului si de Google Maps.

 

De exemplu, pentru fiecare oferta se ofera si distanta aproximativa dintre locul unde te afli si magazinul/restaurantul/clubul etc de unde provine ea.

Lista de oferte de la Adulmec.ro

Si spre deosebire de site unde toate ofertele sunt afisate sub forma de lista, in aplicatia de iPhone aceastea pot  fi vizualizate direct pe harta.

Un alt lucru placut este ca se pot vizualiza toate voucherele cumparate, cele active,  cele vechi si cele  rambursate, astfel incat nu mai suntem nevoiti sa printam codurile sau  sa le notam prin mobil etc ci le putem  arata direct din aplicatie.

 

 

Harta cu oferte din aplicatia Adulmec.ro
Trebuie mentionat ca se pot cumpara ofertele direct de pe telefonul mobil prin  serviciul mobilPay.

In concluzie, aplicatia Adulmec.ro se prezinta bine, ofera o interfata curata si  frumoasa, usor de navigat si cu  destule functionalitati. Recomandam aceasta aplicatie  de iPhone oricarei persoane interesata de discounturi.  Ea poate fi descarcata de aici