Odata cu evolutia Windows-ului se schimba interfata cu utilizatorul dar si unele denumiri si butoane care au aceleasi functii in toate versiunile sistemului de operare.

In caz ca, pana acum, aveati Windows XP sau Vista si acum ati trecut la Window 7 si nu stiti sa va conectati cablul de net, va ca spunem noi cum.

Daca aveti internet de cartier de genul Titan net sau UPS, unde nu va trebuie utilizator si parola pentru a va conecta la internet, doar introduceti cablul in calculator sau laptop si se va conecta automat, asta incluziv dupa deschiderea acelui device.

Daca aveti un provider de internet (RDS&RCS, Clicknet) unde va trebuie, si vi se ofera prin contract, utilizator si parola va trebui sa parcurgeti cativa pasi simpli:

Pasul1: Click pe iconita de internet din drapta jos a ecranului.

Pasul2: Selectati Open Network and Sharing Center

Pasul 3: Selectati Set up a new connection or network

Pasul 4: Selectati Connect to the Internet.

Pasul 5: Selectati Broadband.

Pasul 6: Completati campurile cu userul (ISP) si cu parola pe care o aveti in contract, numele conexiunii (pe care o denumiti cum doriti) si apoi selectati Connect

Dupa toate aceste etape sunteti conectat la  internet, dar de fiecare data cand porniti calculatorul sau laptopul va trebui sa selectati iconita de internet ( precizata la Pasul 1) si sa alegeti conexiunea denumita de voi, dupa care apasati pe Connect.

Daca aveti nelamuriri, intrebari, probleme de conexiune sau setari postatile jos in comentarii.