In principiu, am o problema mare cu operatorii de televiziune din romania care imi ofera abonamente de minim 70 de canele, cand eu nu ma uit nici la 10 din ele, chiar si acel moment cand deschid televizorul se intampla sa fie destul de rar. Asa ca m-am apucat sa caut alternative, prima dintre ele intra saptamana asta in teste si se cheama SeeNow.

Aplicaţia Seenow este disponibila pe web, iPhone (iOS 4), Android (2.3 si 3.0) Samsung Smart TV si, in curand, pe Windows Phone si Boxee (cititi review-ul lui Boxee aici) oferă 24 de canale TV live,  filme din Box Office, documentare, filme româneşti,serviciu disponibil sub forma de abonament sau pay per view.  Preţurile pentru abonamentele Seenow pornesc de la 1 Euro/luna, in timp ce filmele premium (cica mai noi si mai bune, insa nu prea am vazut asta) ajung la 2.50 Euro/inchiriere.

La sfarsitul saptamanii vom reveni cu un review al serviciului de video on demand Seenow, dupa care vom introduce un nou concurent din categria televiziunii pe net: Voyo.