La categoria peripetii prin Bucuresti.

Intr-o Duminica calduroasa de vara, am constatat faptul ca o anumita placa de retea (proasta) de la TP-Link nu functioneaza asa cum trebuie. Doream sa termin treaba cu acel calculator in ziua respectiva asadar am decis sa plec la un magazin pentru a cumpara o placa de retea noua.

Doar magazinele mari erau deschise duminica asadar l-am ochit pe cel mai apropiat de langa mine…un Media Galaxy. Nimic. Nu avem placi de retea. Curios. Am plecat asadar de acolo si m-am indreptat spre Real care avea si Altex. In ambele am intrat si in ambele am primit un raspuns identic: “nu avem placi de retea”.

In acest punct deja ma simteam frustrat. Am mers si mai departe si am mai fost la: Domo, Carrefour, alt Domo, trecut pe langa evomag care era inchis, am ajuns pana la Unirii la Flanco. Nici acolo. Nimic.
Intr-un final, am reusit cu ajutorul unui prieten de nadejde.

Recapitulam: Media Galaxy, Altex, Flanco, Domo x2, Carrefour, Real.

Una singura, nu mai tin minte care, avea un singur model disponibil: era o placa gigabit de la d-link parca dar foarte scumpa: aproape 70 de lei!

Asadar, dragi prieteni, daca nu vreti sa va pierdeti timpul sau sa va enervati: nu cautati placi de retea prin marile magazine. Apelati la un prieten sau poate la anunturi daca aveti noroc.

Poza are toate drepturile rezervate: danlikey2