Numaratoarea inversa a inceput pentru toti fanii produselor Samsung si speram ca pe 14 Martie asa cum se zvoneste sa fie dezvaluit noul S4 din seria  Samsung Galaxy.

Dupa marele succes al predeccesorului sau , Samsung Galaxy S3 , care a adus un profit urias firmei Samsung , acum speram ca noul Samsung Galaxy S4 sa ne intreaca asteptarile cum obisnuiesc cei de la Samsung.

 

Se spune ca ar avea un ecran de 5 inch cu o rezolutie FULL HD (1920 x 1080 ) , cu un super procesor Exynos cu 8 nuclee , si o placa video MALI cu 8 nuclee si ea.

Avand memoria RAM de 2GB si camera principala de 13 MP filmand FULL HD @ 30fps , iar camera secundara de 2MP aceasta filmand doar 720p.

Daca aceste 2 camere vor fi imbunatatite cum au promis cei de la Samsung avem asteptari foarte mari fata de cele precedente de la S3.

Samsung  Galaxy S4 va veni preinstalat (direct din fabrica) cu Android 4.2.2 Jelly Bean ceea ce este un “+” pe langa toate detaliile tehnice mult superioare celorlalte modele existente pe piata.

 

Voi ce credeti , va fi Samsung Galaxy S4 cel mai bun telefon din anul 2013 ? Credeti ca cei de la Apple vor aduce si ei un produs atat de performant si impunator ca acest S4 sau vor ramane la Iphone 5 ?

Asteptam opiniile voastre in legatura cu acest produs si cum credeti ca va arata ?