O aplicatie foarte utila pentru cine are nevoie de un Taxi rapid in Bucuresti si Brasov.

Procedura este foarte simpla. Descarci aplicatia (iOS sau Android), iti creezi un cont si dai comanda pentru un taxi. Pentru cautare poti selecta sofer nefumator, spatiu pentru bagaje mai mare decat normal sau posibilitatea transportului animalelor de companie. Aplicatia cauta un sofer disponibil si cand cineva raspunde pozitiv tu esti instiintat cu tariful pe care il practica, numele, poza si rating-ul primit de la alti clienti. Poti accepta sau refuza.

Utilitatea aplicatiei nu se opreste aici: dupa comanda, iti ofera o harta tip radar cu locatia ta si a soferului tau, iar in momentul in care acesta a ajuns, primesti o notificare direct pe mobil. In timp ce astepti mai ai chiar optiunea de a suna direct soferul.

O alta informatie pe care o primesti este parola de la reteaua wireless la care, teoretic, te poti conecta gratuit pe timpul cursei. Din pacate nu am avut, inca, posibilitatea sa incerc si aceasta optiune.

La finalul cursei esti rugat sa acorzi o nota soferului si eventual sa lasi cateva cuvinte.

Intregul concept mi s-a parut foarte interesat si destul de bine gandit. Oricine se poate inregistra la Star Taxi pentru a primi comenzi, indiferent daca lucrezi pe cont propriu sau nu. Sunt descurajate foarte mult obiceiurile proaste ale unor soferi de taxi prin acordarea rating-ului.

Ganditi-va cate povesti ati auzit sau citit despre diversi soferi care au facut sau nu au facut diverse lucruri. Poate vi s-a intamplat si voua. Pana acum, singura optiune era sa il reclami la firma de taxi de care apartinea. Daca primea mustrare sau nu, nu stii. Cel mai probabil el isi vedea de treaba lui in continuare. In schimb, aici, nici unui sofer nu ii va conveni sa primeasca nota proasta deoarece acesta este unul din cele 2 criterii de baza pe care le ai cand accepti un sofer: tariful si rating-ul.

Asadar, este foarte bine venita puterea de care beneficiaza consumatorul. La final, ne putem astepta la servicii mai bune decat pana acum. Din cate am vazut, in Bucuresti, sunt constant sute de masini conectate la orice ora in sistem, deci proiectul ia amploare.

Eu ma declar multumit si, din punctul meu de vedere, sunt sanse mari sa folosesc aplicatia mereu de acum incolo.