Vicepresedintele Nokia a urcat astazi pe scana de la Windows Phone Summit unde a anuntat cateva update-uri pentru telefeoanele Windows Phone Lumia:

– Nokia Drive: adauga locatia ta pe ecranul de start si, dupa exemplul Nokia, vei afla in cat timp vei ajunge acasa daca pleci in acel moment. Daca dechizi aplicatia vei avea detalii despre traseul pe care il ai de parcurs spre casa si informatii despre trafic.

– Camera foto are 4 update-uri: mod panorama, burst shot, timer si cea mai interesanta Smart Group Shot. Cand faci o poza de grup poate nu toti prietenii tai ies cu ochii deschisi in poza. Facand inca o poza, poti sa alegi ce fata care a iesit cel mai bine dintre cele doua, astfel compui poza finala in care ies cu totii cu ochii deschisi.

-Play To- aplicatie ce te lasa sa transmiti fotografii, video si muzica device-urilor comatibile DLNA (televizoare LED, plasma, media playere)

-Nokia Counter-monitorizarea apelurilor voce si a datelor de internet.

-Nokia Transpost- se foloseste de locatia actuala ca sa iti afiseze pe homescreen ce mijloc de transport poti sa folosesti.